Умствени стратегии, които да помогнат да отслабнете

Мотивацията за отслабване често удря високи нива, когато първите пъпки на пролет изпъкват, сигнализирайки, че сезонът за бански костюми не е далеч назад. И докато не се намират около нуждата от упражняване и яде по-здравословно, дългосрочно загуба на тегло започва в главата си. Експерти твърдят, че правилното отношение може да ви помогне да мислите, че сте тънки.

Ако искате да успеете при загуба на тегло, трябва да “намалите умствената мазнина и това ще доведе до намаляване на мастната тъкан”, казва Памела Пеке, MD, автор на Fit to Live. “Погледнете моделите и навиците в живота си, които се движите с вас, които пречат на успеха.

Всеки има свои собствени извинения. Когато се опитват да подобрят начина си на живот и диетата си, повечето хора се справят добре, докато се случи нещо – било то работно натоварване, семейни проблеми или нещо друго. Независимо от личния ви въпрос, моделът трябва да се промени, ако искате да бъдете успешни.

“Искам да оправомощя хората да идентифицират тези модели, да се справят с реалните проблеми, за да могат да продължат и да успяват да подобрят здравето си”, казва Пейке.

Един основен умствен блок за загуба на тегло е желанието твърде много, твърде бързо. Обвинявайте го в нашето незабавно удовлетворяващо общество, чрез своите незабавни съобщения, PDA и цифрови фотоапарати: Загубата на тегло е твърде бавна, за да удовлетвори повечето хора, които приемат диета.

“Загубите искат незабавни резултати … Въпреки че им отнеха години да наддават на тегло, след като решат да отслабнат, те нямат търпение с препоръчителните 1-2 килограма на седмица”, казва Синтия Сас, MS, RD, говорител на Диетичната асоциация.

Диетата не означава, че не можеш да хапнеш. Вземете този тест за интелигентни съвети за закуска.

Но вие ще получите най-добри резултати, когато отслабнете бавно. Sass напомня на клиентите си, че когато те отслабват твърде бързо, често губят обикновено вода или постна тъкан, а не мазнини.

“Когато загубите постната тъкан, метаболизмът се забавя, правейки още по-трудно да отслабнете”, добавя тя.

Вземете тази мисъл с наднормено тегло от главата си и започнете да мислите като тънък човек с тези осем стратегии

Здравословни, вкусни рецепти от и списание “Хранене добре”.

Докато упражнявате, трябва да броите между …