Мехлоретамин (локално приложение) правилна употреба

Дозирането

Пропусната доза

Много е важно да използвате това лекарство само според указанията на Вашия лекар. Не използвайте повече, не го използвайте по-често и не го използвайте по-дълго време, отколкото Ви е поръчал лекар.

Това лекарство се използва само за кожата. Не го вземайте в очите, носа или устата си. Не го използвайте на места на кожата, които имат порязвания, ожулвания или изгаряния. Ако се появи на тези места, изплакнете веднага с вода и сапун най-малко 15 минути. Отстранете замърсеното облекло. Консултирайте се с Вашия лекар, ако възникне дразнене след измиване на областта със сапун и вода.

Да използвам

Това лекарство се предлага с ръководство за лекарства. Прочетете и следвайте инструкциите внимателно. Попитайте Вашия лекар, ако имате някакви въпроси.

Дозата на това лекарство ще бъде различна за различните пациенти. Следвайте нарежданията на лекаря си или указанията на етикета. Следната информация включва само средните дози на това лекарство. Ако дозата Ви е различна, не я променяйте, освен ако Вашият лекар не Ви каже да го направите.

съхранение

Количеството лекарство, което приемате, зависи от здравината на лекарството. Също така, броят на дозите, които приемате всеки ден, времето между дозите и времето, през което приемате лекарството, зависят от медицинския проблем, за който използвате лекарството.

Ако пропуснете доза от това лекарство, приложете го възможно най-скоро. Ако обаче е почти време за следващата Ви доза, пропуснете пропуснатата доза и се върнете към редовния график на дозиране.

Да се ​​пази далеч от деца.

Не дръжте остарялата медицина или лекарството вече не е необходимо.

Посъветвайте се с вашия медицински специалист как трябва да се разпореждате с всяко лекарство, което не използвате.

Да се ​​съхранява в хладилник. Не замразявайте.

Пазете това лекарство далеч от храната в хладилника.

Изхвърлете празна тръба и използвайте ръкавици за еднократна употреба в кошчето за боклук. Уверете се, че децата и домашните любимци нямат контакт с тръбата и ръкавиците. Изхвърлете всяко неизползвано лекарство след 60 дни.