Отслабнете по-лесно: спрете саботажа

Уилям Блад, М; На 18 януари 2016 г.

Събарянето на усилията ви за загуба на тегло включва повече от просто измама на вашата диета. Това се случва, когато поставите цели, които не можете да срещнете, и когато откажете да си дадете похвалата, която заслужавате.

Това не трябва да е така. Използвайте това ръководство, за да включите самозабоняването в подкрепа.

Искате да достигнете целта си тегло – бързо. Така че обещавате: “Ще ходя на фитнес за 2 часа всеки ден!” Или си обещавате: “Ще изгубя 30 паунда за тази сватба следващия месец!”

Приемането на този подход за загуба на тегло просто няма да работи. Драстичните планове, които не са на върха, няма да ви отведат до теглото на целта.

Вместо това направете малки крачки към реалистична цел. Това ще ви предпази от постоянно движение. Това може да отнеме повече време, отколкото бихте желали, но вие сте много по-склонни да се придържате към вашия план.

Добавете още един ден упражнения към седмицата си и се придържайте с нея за един месец; Добавете още една чаша вода към вашия ден в продължение на една седмица, тя ще ви помогне да се чувствате по-пълни; Слезте в леглото 5 минути по-рано всеки ден в продължение на една седмица, докато не удряте чувала около 8 часа, преди да се наложи да се събудите.

Можете също да зададете по-малки цели по пътя. И всички те не трябва да включват скалата за баня.

Празнувайте всеки път, когато срещнете малка цел. Отнасяйте се до нещо малко (като сваляне на нова песен), което не е за храна.

Здравословни, вкусни рецепти от и списание “Хранене добре”.

Докато упражнявате, трябва да броите между …